меню на 23.02.2022 СНІДАНОК | ||
МП | Сирно-морквяний пудинг | 200/250 |
Г | Хліб пшеничний цільнозерновий | 30/30 |
МП | Какао на молоці | 150/200 |
ОБІД | ||
Борщ бурячковий на р/маслі | 200/250 | |
Г | Хліб житній цільнозерновий | 30/30 |
Гуляш з курячим м’ясом | 46/54 | |
ЗП | Каша ячнєва з в/маслом | 80/100 |
Компот із сухофруктів | 150/200 | |
ВЕЧЕРЯ | ||
ЗП | Каша рисова з в/маслом в’язка | 80/100 |
Салат з капусти та моркви | 55/62 |
Інформація про вміст речовин, які призводять до алергічних реакцій або непереносимості
Індекс алергену | Розшифровка алергену або непереносимість речовин |
Г | Глютен |
Л | Лактоза |
Ф | Фруктоза |
ЗП | Злакові продукти |
РП | Ракоподібні продукти |
Я | Яйця |
Р | Риба |
А | Арахіс |
СБ | Соєві боби |
МП | Молочні продукти |
ГХ | Горіхи |
С | Селера |
Гц | Гірчиця |
К | Кунжут |
ЛП | Люпін |
М | Молюски |