меню на 23.02.2022
СНІДАНОК
МП Сирно-морквяний пудинг 200/250
Г Хліб пшеничний цільнозерновий 30/30
МП Какао на молоці 150/200
ОБІД
Борщ бурячковий на р/маслі 200/250
Г Хліб житній цільнозерновий 30/30
Гуляш з курячим м’ясом 46/54
ЗП Каша ячнєва з в/маслом 80/100
Компот із сухофруктів 150/200
ВЕЧЕРЯ
ЗП Каша рисова з в/маслом в’язка 80/100
Салат з капусти та моркви 55/62

Інформація про вміст речовин, які призводять до алергічних реакцій або непереносимості

Індекс алергену Розшифровка алергену або непереносимість речовин
Г Глютен
Л Лактоза
Ф Фруктоза
ЗП Злакові продукти
РП Ракоподібні продукти
Я Яйця
Р Риба
А Арахіс
СБ Соєві боби
МП Молочні продукти
ГХ Горіхи
С Селера
Гц Гірчиця
К Кунжут
ЛП Люпін
М Молюски
Кiлькiсть переглядiв: 144