Осінні фантазії

Традиційно в нашому дитячому садочку , на початку листопада пройшла виставка поробок з природного матеріалу "Осінні фантазії". Цього року вона проходила в онлайн-форматі. ЇЇ учасниками стали вихованці всіх груп та їх батьки. Чудова виставка, численні поробки якої виготовлені з любов’ю та неабияким натхненням, радувала своїм осіннім різнобарв’ям.

Дякуємо всім небайдужим родинам за радість, гарний настрій та естетичне задоволення!

Осінь щедра не тільки на фрукти і овочі! Ті, хто активно займається творчістю, знають, що саме ця пора дарує нам безліч природних матеріалів для створення виробів (це можуть бути шедеври з овочів і фруктів, або ж з сухого листя). Одні тільки різнобарвні листя чого варті! Головне — навчитися вчасно помічати цю красу.

Вироби з природного матеріалу та підручних засобів — це відмінний спосіб познайомити дітей зі світом природи і розвинути в них фантазію. Використовуючи у своїй творчості предмети з навколишнього світу, з якими стикаються кожен день (гілочки, листя, жолуді, шишки), хлопці з часом звикають дивитися на них по-іншому. Звикають ставити себе в позицію творців, а не просто спостерігачів.

Кiлькiсть переглядiв: 27