"Тиждень родинності" в нашому садочку

Родинне виховання - перевірений століттями досвід національного виховання дітей у родині. Воно є могутнім джерелом формування світогляду, національного духу, високої моральності, трудової підготовки, громадянського змужіння, глибоких людських почуттів, любові до роду і народу, пошани рідної мови, історії, культури.

Цього тижня в нашому дитячому садочку проходив тематичний " Тиждень родинності". В кожній віковій групі було проведено безліч цікавих та захоплюючих заходів , направлених на вирішення завдань, що пов'язані з питаннями родинного виховання.

Діти разом з батьками з захопленням приймали участь в конкурсах малюнків " Тато , мама, я - разом ми одна сім'я" , складали родинні дерева.

Впродовж тижня в навчально-виховному процесі активно впроваджувались різноманітні розвиваючі заходи : дидактичні, рухливі, пальчикові, театралізовані , народні ігри.Проводились заняття, бесіди, спостереження, направлені на розвиток патріотичних почуттів дошкільників шляхов усвідомлення своєї значущості в родині, а також своєї родини в суспільстві.

/Files/images/IMG-3104bcbb4f3e9be913ad909dae66fb1c-V.jpg/Files/images/20180314_131536[1].jpg/Files/images/20180315_131040[1].jpg /Files/images/image (22).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 85